Event & upplevelser – hotell vuollerim & Älvarnas hotell

Natur upplevelser – lapland vuollerim

I Vuollerim finns många möjligheter till intressanta upplevelser för tillresta gäster. Det kan till exempel vara att åka på björnspaning, älgspaning eller fotosafari med lokal guide. Utflykt till bärmarker med guide, fiskevatten och sjöar eller att uppleva Norrsken och Midnattssol.

sport aktiviteter

Flera av bygdens föreningar erbjuder också ett rikt utbud av möjligheter beroende på säsong. Några exempel är Vuollerims Ridklubb, Vuollerims Motorförening med GoKart, Vuollerims Sportklubbs Gym, Idrottshall och skidåkningsanläggning med både utförsåkning och fina spår.

Kultur & fika

I Mathantverket Vuollerim görs en av världens godaste ostar från en av världens mest sällsynta kor, Fjällkorna i Vuollerimbygden! På Gärdas Fik & Butik kan man njuta och köpa prisbelönta ostar och andra Fjällkoprodukter, få veta mer om Fjällkorna och titta in i mejeriet.
Vuollerims Hembygdsförening med bagarstuga och våffelservering sommartid samt Gamla Historiska Telegrafen med sina fotoutställningar från förr är väl värt ett besök!

Boka ett event med familjen, vännerna eller företaget

VIVA skräddarsyr gärna evenemang, middagar, minnesstunder, konferenser och kalas. Låt oss tillsammans göra ett förslag utifrån era idéer! Kontakta oss gärna genom formuläret här intill.

För mer information och frågor, kontakta receptionen på Hotell Vuollerimpå telefon 0976-10660 alternativt maila info@hotellvuollerim.se.

Intresseanmälan EVENT