Jobba hos oss


Vi söker dig som vill jobba inom hotell och restaurang. Vi är en expansiv period och behöver fler medarbetare i vårt team.

I dagsläget söker vi:
  • kockar
  • biträden
  • städare
Dels anställer vi ny personal och dels söker vi semestervikarier och vikarier för föräldraledig personal. Det innebär att anställningarna kan vara längre eller kortare beroende på vilken tjänst du söker. 

Vi anställer löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag. 

Om du är utbildad eller har erfarenhet av hotell och restaurang är det en meriterande, men vi söker också dig som saknar yrkesvana men är intresserad av att prova något nytt och tänker att detta skulle vara något för dig. 

Vuollerim ligger där Lilla- och stora Lule älv möts i Jokkmokks kommun. En perfekt plats att bo och växa upp på om man vill ha nära till naturen, stort utbud av sport- och friluftsaktiviteter till en överkomlig penning (bl a slalombacke, längdspår, sporthall med exklusivt gym, ridanläggning, kartingbana, bra fiskevatten) samt tillräckligt med service och infrastruktur för att leva ett bekvämt liv. Förskola och grundskola upp till årskurs nio. Bra kommunikationer. Femton minuter till tåget och en och en halv timme till flyget. Läs mer om Vuollerim och hur det är att bo här. 

VIVA, Visioner i Vuollerimbygden AB, är ett (bygde-) aktiebolag som ägas av närmare 200 delägare och drivs utan vinstintresse för aktieägarna. Bolaget har inskrivet i stadgarna att ingen aktieutdelning görs. I stället reinvesteras i företaget eller annan verksamhet som bedöms kunna bidra till bygdens utveckling. VIVA äger och driver i dag tre anläggningar. Sedan 15 år tillbaka Hotell Vuollerim-Gästgiveriet, sedan fyra år Älvarnas Hotell och tre år tillbaka Vuollerim Camping.

Vill du veta mer? Ring  0976 106 60 eller skicka mejl till info@hotellvuollerim.se

Ansök och bli en del av vårt team!


Skicka din ansökan till info@hotellvuollerim.se så hör vi av oss!