• valkommen
  • hotell-vuollerim
  • restaurang-gastgiveriet-buffe
  • restaurang-gastgiveriet-matsal
  • vuollerim-camping

​​​​​​​VuollerimS HotelL & camping – ring 0976-10660 för att boka 

Välkommen hem till oss!


Viva, som äger Hotell Vuollerim, Restaurang Gästgiveriet och Vuollerim Camping är mer än bara ett lokalt företag, vi är ett bygdebolag som verkar för ett aktivt lokalsamhälle. 

Hos oss kan du mer än bara bo och äta gott du kan upptäcka byn Vuollerim och dess omgivande natur. Här finns vackra platser, årliga evenemang och aktiviteter att ta del av. 

Upptäck vår restaurang Gästgiveriet med lokala smaker och en atmosfär som välkomnar såväl gäster som bybor. 

Välkommen till oss – en plats där varje rum och varje måltid berättar en historia om vår by och dess omgivningar.

Boka hotellrum

Vi uppdaterar vår onlinebokning så ring eller skicka mejl för att boka!

Telefon: 0976-10660
Mejl: info@hotellvuollerim.se 

Du kan boka hotell, middag på Gästgiveriet och boende på Vuollerim Camping.
​​​​​​​

Välkommen!


Boka camping

Dagens lunch den här veckan

HotelL Vuollerim Lappland


Hotellet är centralt beläget i Vuollerim med utsikt mot Lilla Lule älv. Ett perfekt läge för midnattssol eller norrsken beroende på årstid. ”Jag känner mig som hemma”, säger många av våra gäster. Här finns 16 unikt inredda rum med namn från bygdens byar, lugn, genuina upplevelser,  lappländsk ”vardagslyx”. Varmt välkommen!

Voullerim camping


Vuollerims camping är en mysig sommarcamping som ligger vackert vid badsjön Sandtjärn. Här kan du bo i stuga, husvagn, husbil eller tält. Camping med nyrenoverat servicehus med självhushållskök för matlagning och disk, flera generöst tilltagna badrum med dusch samt allrum för samtliga campinggäster.

Restaurang Gästgiveriet


På Hotell Vuollerim finns restaurang Gästgiveriet, öppet året runt. I vår trivsamma restaurnag serveras husmanskost  såväl som exklusiva rätter –ofta med lokal anknytning. All mat lagas med omsorg från grunden. Här finns också bar med fullständiga rättigheter.
Välkommen på Dagens Lunch eller boka middag, event, catering. 

vuollerim en företagsam by


I byn finns många mindre företag och många föreningar! Flera av företagen är aktiebolag som låter all vinst stanna kvar i företaget för att stärka den lokala ekonomin. VIVA Visioner i Vuollerimbygden AB som äger och driver Hotell Vuollerim och Älvarnas Hotell är ett av dessa så kallade Bygdebolag. VIVA har idag närmare 200 aktieägare.

Bygden präglas sedan lång tid tillbaka av en anda att ta tag i och göra saker. Vuollerimandan har du kanske redan hört talas om! I nuläget innebär det att nya verksamheter är under uppbyggnad och fler och fler unga väljer att flytta till bygden. Välkommen till Vuollerim!